Zadzwoń do nas:

501 774 957

691 707 140

 

E-mail:

biuro@dedal.szkola.pl

Skontaktuj się:

E-mail
Telefon
Zadaj pytanie
wyślij
wyślij
Question send - thank you
Please fill all the required fields

CENTRUM SZKOLENIOWE "DEDAL" s.c.

R O D O

1. Administratorem Twoich danych osobowych jest Centrum Szkoleniowe „DEDAL” s.c. z siedzibą w Złotowie (77-400) przy ul. Wawrzyniaka 8. Celem przetwarzania danych osobowych jest realizacja usługi szkoleniowej zgodnie rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 18 sierpnia 2017 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych.2. Przedstawicielem Administratora jest Mirosław Mirr biuro@dedal.szkola.pl

 

2. Po zakończeniu przetwarzania danych osobowych w pierwotnym celu, dane nie będą przetwarzane w innym celu niż ustawowy.

 

3. Prowadzimy marketing – chcemy promować usługi oraz prezentować na naszej stronie oferty oraz promocje dopasowane do Twoich zainteresowań. Aby było to możliwe, dokonujemy profilowania, które jednak w żadnym przypadku nie ma wpływu na Twoje prawa lub wolności ani w inny podobny sposób na Ciebie nie wpływa. Dodatkowo, o ile wyrazisz odrębną zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną lub telefoniczną, będziemy wykorzystywać Twój adres e-mail oraz numer telefonu w celu promowania ofert szkoleniowych naszej firmy.

 

4. Jeżeli zadałeś nam pytanie , Twoje dane przechowujemy przez czas niezbędny dla udzielenia niezbędnych wyjaśnień i odpowiedzi. Dzięki przechowywaniu Twoich danych, możemy w możliwie najlepszy sposób odpowiedzieć na Twoje pytanie.

 

5. Na potrzeby realizacji usługi dane przechowujemy przez okres realizacji umowy. Dzięki przechowywaniu Twoich danych, możemy wywiązać się z zawartej z Tobą umowy. Po ww. okresie Twoje dane będziemy przechowywać zgodnie z przepisami o ochronie danych osobowych, musimy być gotowi rozliczyć się z przetwarzania Twoich danych osobowych, a także przez okres przedawnienia Twoich roszczeń, jednak łącznie nie dłużej niż 5 lat.

.

6. Jako administrator Twoich danych, zapewniamy Ci prawo dostępu do Twoich danych, możesz je również sprostować. Informujemy także, że przysługuje Ci prawo wniesienia skargi do organu nadzorującego przestrzeganie przepisów ochrony danych osobowych.

 

7. Wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych jest dobrowolne.

 

8. Jeżeli wyraziłeś zgodę, masz prawo wycofać ją w dowolnej chwili pisząc mail na adres : biuro@dedal.szkola.pl lub listownie na adres „Centrum Szkoleniowe” Dedal s.c . ul. Wawrzyniaka 8 , 77-400 Złotów z dopiskiem „Dane osobowe”.

 

9. Cofnięcie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

 

10. Prawo ochrony danych osobowych daje Ci szereg praw, z których możesz skorzystać w dowolnej chwili. Twoje prawa obejmują:

 

a. prawo dostępu do treści swoich danych osobowych

b. prawo do poprawiania danych

c. prawo do ograniczenia przetwarzania danych

d. prawo do żądania usunięcia danych

e. prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych

 

Uprawnienia, o których mowa powyżej możesz wykonywać poprzez kontakt pod adresem e-mail: biuro@dedal.szkola.pl lub pisząc na adres : Centrum Szkoleniowe „DEDAL” s.c. ul. Wawrzyniaka 8 77-400 Złotów, z dopiskiem „Dane osobowe”.

Jeżeli uznasz, że w jakikolwiek sposób naruszyliśmy reguły przetwarzania Twoich danych osobowych to masz prawo do złożenia skargi bezpośrednio do organu nadzoru (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych). W ramach wykonania tego uprawnienia powinieneś podać pełny opis zaistniałej sytuacji oraz wskazać jakie działanie uznajesz za naruszające Twoje prawa lub wolności. Skargę należy złożyć bezpośrednio do organu nadzoru.

 

11. Masz również prawo do tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych. Sprzeciw możesz złożyć wówczas, gdy nie chcesz, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe w określonym celu (np. w celach marketingowych). W takim przypadku dalej będziemy przetwarzali Twoje dane w innych celach, ale już nie dla celu, dla którego zgłosiłeś sprzeciw.

Prawo do sprzeciwu możesz zgłosić na adres e-mail : biuro@dedal.szkola.pl lub pisząc na adres Centrum Szkoleniowe „DEDAL” s.c. ul. Wawrzyniaka 8 , 77-400 Złotów, z dopiskiem „Dane osobowe”.

Stworzono w kreatorze www WebWave CMS